Hoffice

StenenKamer3 is een Hoffice

De term Hoffice komt van de woorden Home en Office en is een co-werkruimte voor zzp’ers , freelancers en thuiswerkers in een huiskamer. Regelmatig stel ik mijn huis ter beschikking om met andere zzp’ers en/of thuiswerkers samen te werken. Op mijn Facebookpagina kun je meer recente informatie vinden.
Naast meer gezelligheid zorgt de huiselijke, flexibele co-werkruimte onder meer voor meer concentratie en productiviteit. Lees alles over de hoffice op deze pagina, of schrijf je direct in.

Direct inschrijven

Schrijf je direct in via onderstaand inschrijfformulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  U bent werkzaam als (verplicht)

  Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

   

  Wat is een hoffice?

  Uiteraard is het geweldig om niet te worden opgesloten in een saai kantoor of op de fabrieksvloeren! Het kan uiteraard ook een beetje ontheemd en eenzaam voelen om geen vast sociaal punt in je leven te hebben. Natuurlijk kun je dit oplossen door lange uren door te brengen in dat ene café waar de eigenaren geen boze blikken werpen omdat je alleen een kopje koffie hebt besteld. Of door ruimte te huren in zo’n kantoorhotel, wat natuurlijk leuk kan zijn, maar waar de kosten vaak hoog zijn in relatie tot wat het je opbrengt. Een alternatief is om te werken in een Hoffice, een freelance werkplek, een tijdelijke gratis kantoorruimte in andermans huis.

  Hoe werkt een hoffice?

  Een Hoffice biedt iets extra’s. Nadat je je hebt aangemeld bij mij, doen we het net even anders. Aan het begin van de dag is er een moment van samenspraak waarbij iedereen zijn of haar doelen stelt voor die dag. Vervolgens gaat iedereen 45 minuten aan de slag met zijn eigen bedrijf en/of product. Na 45 minuten is het tijd voor een ‘speelkwartier’ en ga je met de groep een activiteit doen. Dit ritme herhalen we de hele dag. We lunchen samen en sluiten de dag ook weer samen af.

  Afspraken en kosten hoffice?

  • Het is een gratis werkplek
  • Je meldt je minimaal één dag van te voren aan via het contactformulier, Stenenkamer3 neemt vervolgens contact met je op.
  • Je betaalt €1,- voor de koffie,thee en water
  • Voor de lunch zorg je zelf
  • Bij de eerste kennismaking zorg Stenenkamer3 voor de lunch
  • We beginnen om 10.00 uur en om 15.00 uur sluiten we af
  • Je kunt gratis gebruik maken van internet.

  Hoffice van Stenenkamer3

  StenenKamer3  is  niet alleen een gratis werkplek het is ook een sociaal forum voor zelfstandigen, freelancers  en thuiswerkers, die op de een of ander manier gedreven zijn om  bij te dragen aan een betere wereld. Contacten worden gelegd en we onderzoeken hoe we hulp kunnen geven en krijgen van elkaar, om zo meer  efficiënt en creatief te worden in datgene waar we ons mee bezighouden.

  Dit betekent dat we  profiteren van onze bestaande middelen, vaardigheden en kennis door ze te delen met elkaar. “Ik heb al een woning,  laat ik die meer uren op een dag efficiënt gebruiken .” Het creëert ook kansen voor mezelf om meer efficiënt te werken.
  Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar jouw werk en passie worden op deze manier bevredigd. Gevestigd in Bokhoven en aangesloten bij Hoffice.nu, een wereldwijde organisatie die het idee Hoffice promoot. Voel je welkom!