Neeltje van Alebeek

neeltje_los

Neeltje van Alebeek
van Stenenkamer3 in ‘s-Hertogenbosch

-Begrijpen en begrepen worden-

“Alles wat ik zeg met woorden en met mijn lichaam heeft effect op jou en dat is wederzijds. Ik voel me  uitgedaagd om de ander handvatten te geven voor een succesvolle communicatie, met zichzelf, de ander of in een groep.”

Wat ik zeker weet is dat een authentieke relatie, een ontmoeting waarin ik als coach, mediator en of trainer volledig aanwezig en beschikbaar ben het meeste succes zal geven. Ik kom het meest tot mijn recht en in de flow als ik mijn kwaliteiten aanspreek. Dat doe ik door oplossingsgericht te werken, door de samenwerking op te zoeken en mijn zelfstandigheid daarin te bewaken. Door eerlijk te bijven naar mezelf én naar de ander probeer ik je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mijn nieuwsgierigheid naar jou en de situatie zijn een vaste waarde voor mij, waarbij mijn  hoofd, hart en handen in harmonie met elkaar zijn. Ik wil van betekenis zijn voor de ander, zonder de rol van hulpverlener op me te nemen. Uiteindelijk gaat het er om dat je elkaar begrijpt en dat je begrepen wordt.

REFERENTIE ACHTERLATEN

Wie is Neeltje van Alebeek

Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer. Door vragen te stellen, met anderen in gesprek te gaan, de samenwerking op te zoeken, te studeren en me open op te stellen ben ik wie ik ben. Ik, Neeltje van Alebeek, ben eerlijk en houd mensen een spiegel voor, zodat zij zien en ervaren wat het effect van de communicatie op anderen is. Uiteindelijk gaat het er om dat je elkaar begrijpt en dat je begrepen wordt. En mocht er iets niet duidelijk zijn kun je altijd vragen: “Wat bedoel je?”

Visie

Ik kan je het beste van dienst zijn als ik de vrijheid heb om zelfstandig te kunnen denken en handelen, dat ik kan samenwerken en de dingen kan doen waar ik goed in ben. Vanuit die gedachte is StenenKamer3 opgericht. Na een mediation, training of coaching kun je zelfstandig en vol vertrouwen verder.

StenenKamer3 staat ook voor Hoffice, een uniek concept in ‘s-Hertogenbosch, waar mensen elkaar ontmoeten om van en met elkaar te leren. De regio waar ik werk als trainer, coach en mediator is in ‘s-Hertogenbosch. Dit is een bewuste keuze. Ik voel me betrokken bij de regio en wil graag bijdrage en participeren in de maatschappij. Op deze manier en door het vrijwilligerswerk wat ik doe neem ik verantwoording voor mijn leefomgeving.

Kernkwaliteiten

Kernkwaliteiten die ik iedere dag inzet, ontwikkel en probeer te verbeteren om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

 • Ik werk oplossingsgericht, en zoek samen met de ander naar een volgende stap
 • Ik ben zelfstandig
 • Ik ben eerlijk naar mezelf en naar de ander
 • Mijn hoofd, hart en handen werken samen
 • Ik ben nieuwsgierig en vraag door
 • Ik wil van betekenis zijn voor de ander, zonder de rol van hulpverlener op me te nemen

Opleidingen

 • SeeTrue- Acceptance and Commitment Therapy
 • NCOI- Post bachelor, coachen en begeleiden
 • Fontys – Master Special Educations Need
 • Merlijn Groep – MFN opleiding tot registermediator
 • Herstelcirkels

logo