Referenties

Referentie achterlaten

-Jouw mening telt!-

REFERENTIE ACHTERLATEN

Referenties

Brigitte Telfort
- Eerlijk -

Neeltje is een fijne, open en eerlijke coach. Met de ACT-methode heeft ze me inzichten gegeven over mijn denken en handelen. Ze laat je zelf de inzichten ontdekken waardoor je het ook echt voelt. Ze reikt je handvatten om vastgeroest gedrag te veranderen! Door de combinatie van het vertrouwen dat Neeltje je geeft en de oefeningen heb ik stappen kunnen maken in het loslaten van de controle en in mijn zelfvertrouwen!
Welzijn Vught
- Inspirerend Welzijn Vught

Neeltje heeft de wijkondersteuners handvatten gegeven om de gesprekken die ze hebben met wijkbewoners nog vruchtbaarder te maken. Dit heeft ze gedaan door tijdens de trainingen een juiste balans van theorie en praktijk in te zetten. De wijk-
ondersteuners hebben de trainingen als zeer positief ervaren en daarvoor dank!
Henriette Schuurmans-van Oijen
- Vrijwillig dorpsondersteuner -

Samen met de leden van de werkgroep Sociaal Leven heeft Neeltje ons drie avonden inspiratie gegeven, ons laten zien dat spreken in het openbaar ook leuk kan zijn. En bovenal was het ook nog eens gezellig. Een bijzondere vrouw, drie bijzondere avonden!
Jos Brekelmans Voedselbank Den Bosch en Omstreken
- Voedselbank Den Bosch en omstreken -

Met 10 vrijwilligers van onze organisatie hebben wij in het 3e kwartaal 2015 de cursus leidding-geven light gevolgd. Neeltje deed dit op een prettige en ontspannen wijze met toepassende casussen. Alle deelnemers waren enthousiast en hebben het tevens als teambuilding ervaren omdat ze elkaar door de cursus beter hebben leren kennen. Als ik het in een cijfer mag uitdrukken krijgt Neeltje een 9 op de schaal van tien.
Gabor Martens Welzijn Divers
- Welzijn -

Neeltje heeft haar kennis en expertise ingezet in een training presenteren voor vrijwilligers uit Cromvoirt. Dit heeft ze kundig gedaan met een stukje theorie, maar vooral veel praktijkoefening. De vrijwilligers hebben de training als positief ervaren en kunnen uit de voeten met de handvatten die gegeven zijn.
Rens van Geel Coff-e
- Inspirerend -

Ik heb de samenwerking met Neeltje als erg vertrouwd en energiek ervaren. Samen hebben we een mooi eindproduct neergezet. Ik hoop nog geregeld met Neeltje samen te mogen werken en ik wens haar alle succes met Stenenkamer3!