Training vertrouwen

vertrouwenTraining vertrouwen

Bij Stenenkamer3

Begin bij jezelf, vertrouw op jezelf, dan weet je hoe je leven moet. Daarna  kiezen we ervoor om in vertrouwen te geloven, dat de meeste mensen te vertrouwen zijn en dat jezelf andermans vertrouwen waard bent. De volgende stap is om duidelijk te maken aan anderen wat je bedoelingen zijn en vervolgens te doen wat je zegt dat je gaat doen.
Schenk anderen je vertrouwen en maak de keuze voor slim vertrouwen. Slim vertrouwen vraagt moed.
In deze training werken we aan gedragsaspecten en dat kun je veranderen. Denk daarbij aan veranderingen in uw manier van doen, uw manier van zien en denken. Als je een betrouwbaar iemand wilt zijn, gedraag je dan als een betrouwbaar iemand. Het duurt misschien even, maar als je deze dingen doet, gedraag je je naar de persoon die je wilt zijn. Qua gedrag hebben we het dan over eerlijk zijn, respect tonen, transparantie creëren, fouten rechtzetten en loyaliteit tonen.

StenenKamer3

Werken aan vertrouwen geeft iedereen de middelen in handen om vertrouwen tot een werkzaam instrument te maken in alle samenwerkingen. Door vertrouwen in de organisatie toe te laten maakt u minder kosten en krijgen medewerkers meer energie.

Citaat
“Wat is het toch geweldig dat iedereen op elk moment een begin kan maken met het verbeteren van de wereld.’
Anne Frank

KOM IN CONTACT